Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az aura erősítése

 A korábban ismertetett gyakorlatok elvégzése után készen állsz arra, hogy (tudatosan is) feltöltsd az aurád.


A Gyökércsakra felől:
Figyelj a légzésedre, alkalmazd a már ismert csakralégzést (a földből a fejbe). Képzeld el ahogy a fizikai tested megtelik energiával, mint egy lufi, minden egyes lélegzetvétellel egyre nagyobb és nagyobb lesz az energiaszintje.
Egy pár lélegzetvétel után terjeszd ki ezt a légzést az étertestedre, majd az asztráltestedre, a mentáltestedre, végül a kozmikus testedre is.
Amikor elérted ezt a réteget, gondolatban erősítsd meg az aura legkülső rétegét, azaz a védőburkot.


A Koronacsakra felől:
Képzeld el magad körül az aurádat, egy nagy gömb belsejében állsz. Nézz végig rajta belülről. Figyeld meg, látsz-e rajta 'lyukat', olyan területet, ahol az energia elfolyik. Ha igen, oszlasd el egyenletesen a meglévő burkot magad körül, vagyis zárd le a lyukakat.
Most nyisd meg a Koronacsakrádat, és engedd, hogy a kozmikus energia, mint egy gyöngyházfehér 'folyadék' beáramoljon az aurádba és feltöltse azt. Amikor elkészültél, újra oszlasd el az egészet, hogy felül is összeérjen, majd gondolatban erősítsd meg az aura legkülső rétegét.


Az aurafeltöltésnek számtalan módja van. Kísérletezz, figyelj a történésekre, az utóhatásokra, az eredményre. A későbbiekben azt használd, amelyik a leghatásosabb volt számodra, de figyelj arra, hogy időnként ellenőrizd, aktuális-e még egy adott és jól bevált gyakorlat, vagy esetleg már valami mást lenne érdemesebb csinálnod.


Alkalmazkodj az adott helyzethez, és ne feledd, hogy minden egyes gyakorlattal fejlődsz, azaz egy idő után már más lesz megfelelő számodra.