Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szellem idézések

 Többféle szellemidézési módszer létezik kúltúránként. Nem mindegyik hatásos de olykor-olykor fel lehet fedezni műkődő módokat, de ez is szeélyiség függő! De magunknak is ki lehet találni egyet kissebb-nagyobb sikerrel. Ez attól függ, hogy mennyire tapasztalt valaki és mennyire veszi észre a hasznos elemeket és mennyire szűri ki a "szemetet".


Tudom, lehet közhelyesen hangzanak ezek a szavak annak aki már keresett a témába már hasonlókat, de nekem is meg kell említenem ezeket.

 

A szellem idézést csak saját felelősségre és csak szükség esetén hajtsátok végre 1 médium vagy ebben a témában gyakorlott személy kíséretvél!!!!!

 

Qiuja tábla:

 

Ez a tábla arra szolgál,hogy kapcsolatba lépjünk a szellemekkel. ami úgy történik,hogy idézéskor kezünk a plachett-én van (vagy lehet ez egy kisméreti,"megtisztított" pohár is,de ezt utána csak idézésre használjunk!!) és a szellem a kérdésünkre a plachette mozgatásával válaszol,úgy hogy odatojja a betűkre és ezálltal szavakat alkot.

Használata

A táblát általában kettő ember használja, de lehet akár egyedül is. 
A táblát helyezd az öledbe, vagy asztalra és a planchette-et a mutató és a középső ujjad hegyével érintsed, de ne nyomjad túl erősen. 
Fontos a hozzáállás. A hangulat kihat az eszköz működésére is. Nincs semmilyen szertartás, vagy művelet meghatározva a használatához. 
Amennyiben úgy érzed, kellenek neked bizonyos műveletek, szertartások, csak nyugodtan. Ajánlott használat előtt egy rövid meditáció, amivel lenyugtatod a gondolataid és ráhangolódsz az adott kérdésedre. Ehhez mérten érdemes nyugodt, zavartalan környezetben dolgozni. Indításnál kérdést tegyél föl, hogy lehetséges-e a kapcsolat.
Az első alkalmak során lehet, sőt, valószínű, hogy nehezen, vagy egyáltalán nem fog menni.
Az egész gyakorlás kérdése, mint minden e világon. Van egy módszer, amit érdemes kipróbálni. Mikor elkezded, mozgasd a planchette-et körkörösen, vagy nyolcas alakzatban a táblán, de ne túl gyorsan.
Miközben a mozgást végzed, különülj el ettől. Csak figyeld. Hasonlóan, mint mikor burgonyát hámozol, vagy kocsit vezetsz. Hagyjad történni a dolgokat magától.

Egyéb szabályok,Veszélyek! (mindez tőlünk függ nagy részben, és nem törvényszerű hogy ezek történhetnek)

-Ha a planchette a tábla négy sarkához megy, akkor egy gonosz szellemmel léptél kapcsolatba.
-Ha gonosz szellemmel van dolgod, gyorsan fordítsd meg a planchette-t és úgy használd.
-Sohase használd a ouiját mikor gyenge, vagy beteg vagy, mert könnyebben megszállnak a szellemek.
-Mindig legyél tiszteletteljes és ne sértsd meg a szellemeket.
-Néha egy gonosz szellem maradandóan a táblába költözik. Ha ez megtörténik, akkor más szellemek nem fogják tudni használni.
-Azok a ouija táblák, melyektől nem megfelelő módon szabadultak meg, visszatérnek kísérteni a tulajdonosát.
-Ha egy tiszta ezüst érmét helyezel a táblára, akkor a gonosz szellemek nem tudnak megjelenni.
-Sose hagyd a planchette-t a táblán, ha nem használod!!!

Ha szellemet idézünk, ezekre ügyeljünk:

 

 • 1. Egyedül nem ajánlatos belefogni, de 3, 7 illetve 9 ember semmiképpen ne vegyen részt.
  (ezek a számok mágikus jellemmel rendelkeznek és a negatív erőket hozzák létre, a várva várt szellem helyett egy sokkal rosszabb, negatív erővel rendelkező lényt hozhatunk elő...)


 • 2. Mindig nyugodt, kiegyensúlyozott, lelkileg stabil állapotban kell lenni.
  (az idegileg illabilis emberbe hamar beleszállhat a szellem, amit nem egyszerű visszaküldeni a másvilágra, örületbe, sőt öngyilkosságba is kergetheti a megszállt embert a szellem...)


 • 3. A környezet is mindig pozitív hely legyen. 
  (a temetők,hullaházak, ahol negatív erők vannak inkább jelen,ott életveszélyes próbálkozni, ott igaz találunk bolyongó lelket, de nagy a veszélye annak,hogy azok mégnem tudják hogy meghalltak, zavarodottak, gonoszak és csak a megfelelő alkalomra várnak,hogy lecsaphassanak oktalan halandókra...)


 • 4. Határozottnak kell lenni, ha nem azt a személyt sikerül megidézni,akit akartunk,tudni kell elküldeni! 
  (sosem szabad félelmet mutatni, mert akkor sosem szabadulsz meg tőle, életed végéig a nyakadon marad, visszafordíthatatlan következményeket okoz. Csak szakember tudja elküldeni, ha nem késő...)


 • 5. Soha ne szakítsuk meg a kört hírtelen, bármi meglepő dolog is történik!
  ( a hírtelen szétugrás, elszaladás az éppen megidézett lelket a földön tarthatja, veszélyt hozva nem csak az idézőkre, hanem mindenkire...).     

  Szellemidézés legegyszerűbb módja:

  Két fél kell hozzá: egy médium és egy aki a kérdező.
  Egy aszlathoz - lehetőleg kerek legyen- kell ülni, egy papírlapot kell az asztalra helyezni rajta az ABC betűivel, majd a papirra egy lefordított poharat helyezni.
  A médium ráhelyezi a kezét,ráhangolódik a szellemre és kérdez tőle. A pohár és a betűk segítségével fog a szellem válaszolni! 

   

  Tükrös módszer:

   

   A hatás kedvéért éjjfélkor is megtehető. Menj ki a tükör elé és ne pislogj túl sokat!! Amíg azt a valamit látod addig meg ne próbálj megfordulni! Ezt a te érdekedben mondom.

   

  Kopogtatás

  Ehhez többen kellenek min 5en és éjszaka. Üljetk körbe egy asztalt. Mindenki helyezze rá a tenyerét. Az asztalon legyenek meggyújtva gyertyák pont annyi ahányan vagytok és a gyertyák veled szembe legyenek. Koncentráljatok erősen a személyre akit meg akartok idézni.Fontos hogy a legnagyobb tisztelettel beszélj a szellemmel!!Fontos az is hogy mindenki higgyn benne. Most kérjetek egy jelet hogy itt van(próbáljatok minél egyszerübbet).Ha kaptok egy jelet, barmi kis jel is lehet. Tisztázzátok hogy mi legyen az igen és mi legyen a nem válasz. Pl 1 koppanás igen 2koppanás nem. Ha végeztetek zárjátok le a kört és köszönjétek meg a szellemnek.